Productomschrijving
Wat is Char Siu en waar gebruik ik deze kruiden bij?
Char Siu is geroosterde varkensvlees in de kenmerkende zoete saus dat afkomstig is uit de Chinese keuken. In Hong Kong en China wordt nog steeds uitsluitend het nekgedeelte gebruikt vanwege het vetgehalte. In Nederland wordt karbonade veel gebruikt en zeker in de 'thuiskeuken'.
Klinkt heerlijk en bekend. Hoe gebruik ik dit?
- Je kent het vast van de Chinees, want het kenmerkt zich door de rode kleur en zoete smaak
- Koop een pak varkenkarbonade bij de supermarkt
- Open deze kruiden en marineer het minimaal enkele uren voor de optimale smaak
- Rooster de stukken vlees in de oven en gebruik honing in de laatste 15min voor een extra knapperige en zoete randjes. Eet smakelijk!
Land van herkomst: China
X.O Red Pork Herb Mix 100 G.
- Gratis verzending Vanaf €50,-
X.O Red Pork Herb Mix 100 G. Voedingswaarde per 100 grEnergieVet
Waarvan verzadigd
Koolhydraten
Suiker
Voedingsvezels
Eiwitten
Zout
Natrium
Alcohol
Glutenvrij