Productomschrijving
Wat is zwarte bonensaus met knoflook?
Het basis ingrediënt is gek genoeg geen zwarte boon zoals wij die kennen van de potjes. In feite is het een gefermenteerde soyaboon die door allerlei processen zwart is geworden. Door dit droogproces komt de typische smaak naar voren die je ook kent bij de sojasaus.
Deze saus wordt verder versterkt door het toevoegen van knoflook en andere specerijen, zodat je zelf niet deze sausbasis hoeft te bereiden. Ideaal als je snel dingen wilt gaan stomen, maar geen idee hebt met welke smaak.
Hoe gebruik ik deze saus?
Deze saus is zo veelzijdig. De Gastronaut marineert er graag krabbetjes in en stoomt deze daarna. Vooral met stomen komt deze saus goed tot z'n recht. Maar ook roerbakken is bami of groentegerechten met deze zwarte bonensaus wordt vaak toegepast.
Land van herkomst: China
Ingrediënten: Water, soy sauce (water, salt, soybeans, wheat flour), fermented black soybeans 23% (black soybeans 85%, salt, water), sugar, salt, dehydrated garlic 6%, soybean oil, rice wine, modified corn starch
- Gratis verzending Vanaf €50,-
LKK Black Bean Garlic Sauce 368 G Voedingswaarde per 100 grEnergieVet
Waarvan verzadigd
Koolhydraten
Suiker
Voedingsvezels
Eiwitten
Zout
Natrium
Alcohol
Glutenvrij