Productomschrijving
Wat moet ik weten van Char Siu Marinade?
Het recept komt uit China uit het Guangdong district (o.a. Hong Kong). De traditionele wijze is om vooral varkensschouder te gebruiken en het roosterproces af te maken met een gekarameliseerde honinglaag.
Hoe kan ik het dan thuis maken?
Nog nooit was Char Siu maken zo makkelijk geweest als nu, want je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kunt allerlei karbonades of zelfs kip als alternatief gebruiken als vlees. Deze marinade wordt naar smaak toegevoegd aan het vlees en het liefst een nacht gemarineerd in de koelkast.
Tip: Om de sappigheid te bewaren kun je het vlees het beste snijden na het roosteren in de oven of barbecue.
Land van herkomst: China / Hong Kong
Ingrediënten: sugar, water, salt, honey, fermented soybean paste (water, salt, soybeans, wheat flour), soysauce (water, salt, soybeans, wheat flour), modified corn starch, dehydrated garlic, spices, acid (acetic acid).
- Gratis verzending Vanaf €50,-
LKK Char Siu Sauce 397 G Voedingswaarde per 100 grEnergie
Vet
Waarvan verzadigd
Koolhydraten
Suiker
Voedingsvezels
Eiwitten
Zout
Natrium
Alcohol
Glutenvrij