Trustpilot

  Gold Kili

  0 Producten


   Seen 0 of the 0 products

   Gold Kili

   Gold Kili belichaamt meer dan twee decennia van smakelijke instantdranken. Gold Kilo is begonnen in 1985 als een lokale koffiepoederfabrikant en -distributeur. Nu heeft Gold Kili een groot aantal instantdranken, waaronder de immer populaire Instant Honey Ginger en Instant Honey Chrysanthemum.
   In de loop der jaren heeft Gold Kili onvermoeibaar een aanhoudende reeks innovatieve instantdranken geproduceerd die niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook nieuw, aanlokkelijk en uitermate aantrekkelijk voor alle consumenten, zowel lokaal als wereldwijd.
   Gold Kili investeert voortdurend in een eigen, hygiënisch en modern productieproces om de verse smaak en smaak van de natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt voor het assortiment van Gold Kili instantdranken te behouden. Gold Kili staat voor strenge kwaliteitscontroles in elke fase van het productieproces.

   Wat maakt Gold Kili uniek

   Gold Kili stelt u, de consument, als topprioriteit bij alle productontwikkelingen, gericht op het voldoen aan de uiteenlopende voorkeuren van verschillende exportmarkten. Consistentie, betrouwbaarheid en een indrukwekkend scala aan verrukkelijke instantdranken zorgen ervoor dat het bedrijf beter is dan de rest.

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0