Productomschrijving
Tjendol of Dawet - Sruut
Met deze Tepung Cendol oftewel de substantie / meel die nodig is om Tjendol te maken.
Tjendol of Dawet maak je met deze Tepung Cendol. Oftwel de substantie die nodig is om Tjendol of Dawet te maken.
Dawet en Tjendol wordt vaak door elkaar gehaald, dit komt omdat er een Surinaams - Javaanse variant is en een Indonesische variant. Het verschil is dat de Suriname dawet meestal helemaal rose is en de Indonesische Tjendol / Cendol groene Pandan sliertjes (van Maizena) heeft en groen kleurt door het pandan-extract.
Wist je dat de oorsprong van de Javaans-Surinaamse Dawet Trafasie de oorsprong te danken heeft aan de Indonische Cendol? We kennen natuurlijk de rose variant, maar deze traditionele Cendol met pandanextracten is een must-try!
Lees hier ook het complete recept om zelf Tjendol te maken.
Sruut is zeer laag in vet en het bevat geen conserveringsmiddelen
- Gratis verzending Vanaf €50,-
Sruut Dawet Flour (Cendol) Pandan 100g Voedingswaarde per 100 grEnergieVet
Waarvan verzadigd
Koolhydraten
Suiker
Voedingsvezels
Eiwitten
Zout
Natrium
Alcohol
Glutenvrij