Trustpilot


  Uw Gastronaut

  Uw-Gastronaut bij DeThuisToko.nl

  Wat betekent Gastronaut eigenlijk?

  Iemand die enorm geniet van eten. De naam suggereert een hoge expertise in de gastronomie, dus in de hogere kookkunsten. In het hedendaags gebruik wordt hiermee iemand bedoeld die een voorliefde heeft voor eten en hier ook een gedegen expertise in huis heeft.

  Wat is de rol van Gastronaut bij DeThuisToko.nl?

  In onze webshop wordt een persoonlijke Gastronaut toegewezen aan elke klant. Om die reden noemen wij deze persoon “Uw-Gastronaut”. Die is per Whatsapp of e-mail rechtstreeks bereikbaar en neemt alle vragen in behandeling met een persoonlijke benadering. Honderden klanten gingen je voor om op deze manier rechtstreeks contact te hebben met deze unieke afdeling waar zij tal van informatie maar vooral inspiratie hebben opgedaan met hun eigen gastronaut.

  Welke vragen worden er zoal gesteld?

  Nergens wordt het assortiment zo zorgvuldig samengesteld als bij DeThuisToko.nl. DeThuisToko.nl doet dit voornamelijk op basis van trends en expertise in de wereld van exotisch eten en drinken. Veel producten zijn voor sommige consumenten onbekend, maar proeven graag deze speciaalproducten met authentieke smaken die niet bij hun reguliere supermarkt te verkrijgen zijn. Wij proberen in de webshop al enige informatie te geven over deze producten, maar er kunnen specifieke vragen zijn die je wilt stellen. Misschien wil je wel weten welke toepassingen er zijn of je het juiste product op het oog hebt (van een Koreaanse serie misschien?). Geen enkele vraag is taboe bij Uw-Gastronaut, want juist onorthodoxe vragen vindt Uw-Gastronaut leuk! Er zijn situaties dat het contact zo goed is dat er een vriendschap ontstaat. Uw-Gastronaut heeft een voorliefde voor K-drama en Anime bijvoorbeeld. Voor Uw-Gastronaut gaat het erom dat je geholpen bent en dat kan ook buiten DeThuisToko.nl zijn. Hij/Zij is eerlijk, onafhankelijk en is een kenner zodat je altijd het juiste antwoord krijgt die je nodig hebt.

  Hoe snel kan ik een reactie verwachten?

  Uw-Gastronaut streeft ernaar om altijd binnen een dag te antwoorden. Wij raden aan om vragen zo duidelijk en compleet mogelijk te stellen, omdat vragen over en weer niet altijd direct geschieden i.v.m. reactiesnelheid van beide partijen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0