DeThuisToko - 15 / Jan / 2021
Miso Biefstuk van Fab.kookt
In 5 stappen een heerlijk Miso Biefstuk gerecht in elkaar flansen.

Miso Gerecht - Miso Biefstuk
Wat heb je nodig?
- 2 stuks biefstuk in blokjes gesneden
- 1 flinke tl miso pasta (Fab.Kookt gebruikte de witte variant)
- 4 cm gember in dunne reepjes⠀
- 1 paksoi in grove stukken⠀
⠀
1) Meng de miso met de biefstukpuntjes tot dat alle kanten goed gemarineerd zijn. Je kan dit het beste met je handen doen.⠀
2) Bak/frituur de gember in een flinke scheut olie tot het een lichtbruin kleurtje krijg en een beetje knapperig zijn. Haal de gember uit de pan en laat het uitlekken.⠀
3) Doe vervolgens de biefstuk in de pan en bak de puntjes kort op hoog vuur gaar. (Ik vind ze zelf het lekkerst als het nog een beetje rosé is van binnen)
4) Laat de biefstukpuntjes rusten in aluminiumfolie en stoom ondertussen de paksoi gaar (of kook deze heel kort).⠀
5) Plaats de biefstuk met saus op de paksoi en serveer met deze met (gebakken) rijst.⠀
⠀