Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

    Kokos Vissticks

    Vergeet kapitein IGLO, met deze heerlijke vissticks zet je in een handomdraai een heerlijk en gezond gerecht op tafel.

    Kokos Vissticks
    DeThuisToko Gerechten & Recepten

    Vissticks met Panko Breadcrumbs

    Ik gebruik Panko Breadcrumb deze paneer is namelijk een stuk luchtiger dan het bekende paneermeel voor ons, en heeft meer textuur. Juist het gene wat een visstick zo lekker maakt toch?⁠⁠
    ⁠⁠
    Geïnspireerd op een recept van ottolenghi creëerde ik deze vissticks met panko en kokos. Een unieke combinatie maar super smaakvol! 
    ⁠⁠

    • Dit gerecht duurt best lang⁠⁠
    • Tijd om gezond te doen
    • Recept voor 4 personen

    Benodigdheden Panko Breadcrumb Vissticks

    • 500g witte stevige vis in grove stukken⁠⁠
    • 2 el limoensap⁠⁠
    • 200 ml kokosmelk⁠⁠
    • 30g panko⁠⁠ breadcrumb
    • 30g kokosrasp⁠⁠
    • 1 tl chilivlokken⁠⁠
    • 60g roomboter⁠⁠
    • 1 limoen⁠⁠
    1. meng de kokosmelk met het limoensap en een flinke snuf zout. Marineer de vis in dit mengsel voor in ieder geval 60 minuten in de koelkast.⁠⁠
    2. Gril de kokosrasp kort aan in de pan, tot dat deze lekker begint te ruiken en meng deze met de panko en de chilivlokken.⁠⁠
      ⁠⁠
    3. Smelt de roomboter en schraap de room van de vis. Doop de vis in de roomboter en paneer deze vervolgens in het panko kokos mengsel.⁠⁠
      ⁠⁠
    4. Zet de oven op de hoogste stand en grill de vissticks voor ongeveer 10 minuten. Doe dit op een rooster waaronder je een bakplaat hebt geplaatst (zodat het paneer er een beetje af mag vallen). Keer de vis halverwege.⁠⁠
      ⁠⁠
      TIP: Lekker met wat extra dille ⁠⁠
      ⁠⁠

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Chinese Style Hotpot
      19 / Jan / 2023

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Chinese Style Hotpot

    • Paddenstoelenramen met Ei en Paksoi
      13 / Jan / 2023

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Paddenstoelenramen met Ei en Paksoi

    • Paksoi, Gefrituurde Sjalot en Bosuipannenkoekjes
      04 / Jan / 2023

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Paksoi, Gefrituurde Sjalot en Bosuipannenkoekjes

    • Groene Kokosbouillon met Garnalen
      30 / Dec / 2022

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Groene Kokosbouillon met Garnalen

    • Rundvlees-Sukiyaki
      21 / Dec / 2022

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Rundvlees-Sukiyaki

    • Gestoomde Groenten en Tofu Sticky Saus met Rijst
      10 / Dec / 2022

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Gestoomde Groenten en Tofu Sticky Saus met Rijst

    • Misogroenten met Sushirijst en Ingelegde Gember
      07 / Dec / 2022

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Misogroenten met Sushirijst en Ingelegde Gember

    • Pompoen-Laksa met Garnalen
      30 / Nov / 2022

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Pompoen-Laksa met Garnalen

    • Pittige Thaise Roerbak
      23 / Nov / 2022

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Pittige Thaise Roerbak

    • Kipkatsu-Curry met Rijst
      16 / Nov / 2022

      Fab.Kookt - 18 / Feb / 2021

      Kipkatsu-Curry met Rijst

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen