DeThuisToko.nl - 24 / Nov / 2021
Happy Monday Noodles
Dit is echt een easypeasy gerechtje maar wel lekker veel smaak!
Deze te lekkere noodle bowl, lekker voor op de maandag, maar kan natuurlijk ook elke dag wel! Lekker met een pitje, lekker wat groente, en natuurlijk ook gewoon vega te maken met vleesvervangers.

Udon Noodle Bowl met Gochujang
In 7 stappen een heerlijk Bowl van Udon Noodles
Deze te lekkere noodle bowl, lekker met een pitje, lekker wat groente, en natuurlijk ook gewoon vega te maken met vleesvervangers.
Dit is echt een easypeasy gerechtje en veeeeel makkelijker dan HelloFresh, met echte oosterse smaken!
Bereidingswijze
- Bak de spekjes in een droge koekenpan
- Voeg het kipgehakt toe en bak rul (liefs beetje krokant)
- Zet apart.
- Snijd de kastanjechampignons, 2 lente uitjes en knoflook fijn, en bak deze in het kookvocht van het vlees.
- Voeg nu het vlees weer toe, samen met sojasaus, chili pasta, en ketjap manis.
- Zet de noodles 3 min in gekookt water, spoel af. Voeg daar nu de bruine suiker aan toe, samen met een theelepeltje zonnebloem olie.
- Doe alles in een kom, garneer met een fijn gesneden lente uitje, en de komkommer!
Ingrediënten: voor 1 persoon
- 50 gram kipgehakt
- 25 gram gerookte spekreepjes
- 100 gram kastanje champignons
- 3 lente uitjes
- 1 flinke teen knoflook of 2 kleintjes
- 1 eetlepel kikkoman soja saus
- 1 eetlepel ketjes manis
- 1 theelepel Gochujang chilli pasta
- 1 verpakking udon noodles
- Halve theelepel bruine suiker
- Beetje zonnenbloemolie
- Kwart komkommer in reepjes
"Die Sempio Hot Pepper Pasta is trouwens echt ideaal en lekker! Je kunt makkelijk doseren, ik gebruik het ook als oppepper in de tomatensaus!"
Een recept van Lindyslekkerneijen